Friday, June 18, 2010

Saaremaa tuli Ofelia probleemide tõttu Kuivastu-Virtsu liinile juba hommikul

Saaremaa Laevakompanii teatel alustas ettevõtte teine uus parvlaev Saaremaa tänasest reise Kuivastu-Virtsu liinil, tehes seda kavandatust mõned tunnid varem, kuna firma teisel laeval Ofelial ilmnesid tehnilised probleemid.

Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimehe Tõnis Rihvki sõnul on Saaremaa jõudmine oluline samm parvlaevaliikluse uuele tasandile toomises, vahendas ettevõtte pressiesindaja.

«Saaremaa, nagu ka Muhumaa ning tulevane Hiiumaa on ehitatud just Väinamere liinide vajadusi silmas pidades. Usume, et nagu parvlaev Muhumaa on suutnud Heltermaa-Rohuküla liinil edukalt võidelda järjekordadega, annab Saaremaa oma võimsuse ja mahutavusega olulise panuse nõudluse rahuldamises Kuivastu-Virtsu liinil, kus viimastel kuudel on nõudlus sadamates veelgi kasvanud,» lausus Rihvk.

Kuigi algselt oli Saaremaa avareis plaanis kell 13.20 väljumisega Kuivastu sadamast, sai uus parvlaev liini teenindamist alustada juba märksa varem.

«Kuna Ofelial olid hommikul tehnilised probleemid, tuli Saaremaa kolleegile appi ning tegi oma esimese reisi juba kell 9.30 Virtsust. Praeguseks töötavad Saaremaa ja Regula juba ettenähtud graafikus,» lisas Rihvk.

No comments:

Post a Comment