Friday, April 16, 2010

Ülevaade Lindaliinide hooaja algusest


Esimene reis:

Täna juhtusin nägema Karolini esimest reisi sellel hooajal. Hooaja algus kogu aeg venis ning venis, kuid nüüd see algas - siiski mitte väga hästi. Laeva pardale astusid ainult mõnikümmend inimest. Muidugi on ka võimalus, et ma ei jälginud pealeminemist piisavalt.

Reis algas väga hädiselt, Karolin läks suhteliselt aeglaselt ning ettevaatlikult kai äärest minema ja tossu oli rohkem kui küllaga. Tavalisega võrreldes ei olnud manööverdamine ka just kõige kiirem ning ka hoo ülesvõtt venid pikale. Kui minu teooria paika peab, siis arvan, et ei pandud täiskäiku sisse reisijate vähesuse tõttu. Mõnekümne reisija peale ja mahalaadimine ning nende järgi koristamine võtab oluliselt vähem aega, kui ettenähtud 30 minutit. Seega tehti sellega väike kütuse kokkuhoid.

Muudatused laevadel:

Karolin on siiani ilma logodeta ning erilisi muudatusi tema puhul silma ei jäänud. Ainsaks on vist see, et laevalt on eemaldatud peegeldav esiklaas, mis saadi peale eelmise hooaja keskpaigas.
Samuti on parempoolsete uste ette tekkinud punased torud.
Klikka k
õrvalolevale pildile, et näha Karolini mõned päevad enne uut hooaega!

Merilini värvi on kenasti värskendatud ning too näeb päris uhke välja. Ainult, et laev on kaotanud eesoleva logo, mida siiski võib veel õrnalt näha.
Klikka allolevale pildile, et näha Merilini ülestõstetuna talvekorteris (pilt annab soovida).

No comments:

Post a Comment